
Manager Restauracji
Zarządzanie restauracją oraz zespołem.Utrzymywanie najwyższej jakości usług.Organizacja i przeprowadzanie szkoleń dla personelu.Współpraca z zarządem oraz zespołem kuchni i obsługi.Współpraca w działaniach marketingowych.Zarządzanie finansami lokalu.
Wymagania
Doświadczenie w zarządzaniu zespołem, preferowane w gastronomii.Kompetencje w szkoleniu personelu.Znajomość branży gastronomicznej i prawa pracy.Dobra organizacja pracy i zaangażowanie.Oferujemy
Elastyczne formy zatrudnienia (preferowane B2B).System pracy zmianowej.Atrakcyjne warunki pracy i pakiet benefitów (opieka zdrowotna, ubezpieczenie życiowe).Możliwość rozwoju zawodowego i dostęp do szkoleń.Praca w dynamicznym zespole.
Użyj naszego kreatora CV i otrzymaj oferty pracy dopasowane do Twojego doświadczenia.

Pomagamy znaleźć wymarzoną pracę
Szukasz pracy? Znajdź pasującą ofertę i aplikuj!
Przejdź do ofert pracy