
Manager Restauracji
Zadania:Zarządzanie operacyjne restauracją i jej personelem.Zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług dla gości.Organizacja szkoleń dla personelu i ich wdrożenie.Współpraca z zarządem, zespołem kuchni i kelnerami.Współorganizacja działań marketingowych i reprezentowanie restauracji.Zarządzanie finansami restauracji.Wymagania:Doświadczenie w zarządzaniu zespołem, preferowane w gastronomii.Umiejętność szkolenia personelu.Znajomość programów gastronomicznych i podstaw prawa pracy.Dobra organizacja pracy i zaangażowanie.Oferujemy:Elastyczną formę zatrudnienia (B2B preferowane).Pracę zmianową (system 2/2).Atrakcyjne warunki pracy i benefity (opieka zdrowotna, ubezpieczenie na życie).Możliwości rozwoju zawodowego i szkolenia.Pracę w dynamicznym zespole.
Użyj naszego kreatora CV i otrzymaj oferty pracy dopasowane do Twojego doświadczenia.

Pomagamy znaleźć wymarzoną pracę
Szukasz pracy? Znajdź pasującą ofertę i aplikuj!
Przejdź do ofert pracy